Pomôž zachraňovať životy modlitbou vo svojej komunite! Aj takýmto heslom ťa pozývame zapojiť sa do najväčšej medzinárodnej pro-life kampane. Slovensko sa do nej zapojí už po štvrtýkrát.

Kampaň začíname: 22. septembra – 31. októbra

Zapoj sa aj ty do tejto mimoriadnej iniciatívy pretože tvoje modlitby sú veľmi potrebné. Takáto intenzívna modlitbová prítomnosť na miestach kde sa vykonávajú potraty je výnimočná a nenahraditeľná. pretože svojou modlitbou ponúkaš ženám v kritickej situácii nádej a zachraňuješ tak vzácne životy nenarodených. Kampaň 40 dní za život bude prebiehať od  22 septembra a potrvá do 31. októbra. Táto pokojamilovná iniciatíva pozostáva zo 40 dní modlitby, pôstu a pokojnej modlitbovej prítomnosti na miestach kde sa vykonávajú umelé potraty. Má tiež silný spoločenský a vzdelávací vplyv s cieľom chrániť matky a deti pred potratom. Výsledkom tejto služby je už viac ako 19.000 konkrétne známych nenarodených detí, ktoré boli od začiatku kampane zachránené pred potratom. Ak chceš o kampani zistiť viac, navštív oficiálnu Slovenskú web stránku: www.40dnizazivot.sk, alebo medzinárodnú:  www.40daysforlife.com

PRÍĎTE SA MODLIŤ SPOLU S NAMI!

Počas 40 dní sa spojíme v modlitbe a pôste za nenarodené deti, ich rodičov a celú spoločnosť. Takto prepojíme Slovensko modlitbou v dvoch reprezentatívnych mestách od východu na západ. 40 dní za život bude prebiehať na miestach, kde sa vykonávajú umelé potraty v Prešove – pred zdravotníckym zariadením Gynstar a v Bratislave pred nemocnicou Ružinov.

V Prešove budú modlitby prebiehať nasledovne:

Pred Zdravot. zariedením Gynstar, Nábrežná 3

  • Pondelok: 16:00 – 16:30 
  • Utorok: 7:00 – 7:30 
  • Streda: 7:30 – 8:00
  • Štvrtok: zatiaľ nie je
  • Piatok: 8:00 – 8:30
  • Sobota: 15:00 – 15:30 
  • Nedeľa: 15:00 – 15:30 

V Bratislave budú modlitby prebiehať nasledovne:

Pred Nemocnicou Ružinov, Ružinovská 6

  • pondelok 8:00 – 8:30
  • utorok: 8:00 – 8:30
  • streda: 8:00 – 8:30
  • štvrtok: 8:00 – 8:30
  • piatok: 8:00 – 8:30 + poobede: 18:00 – 18:30

Staň sa aj ty dobrovoľníkom kampane 40 dní za život a modli sa s nami priamo na miestach, kde sa vykonávajú potraty: https://www.40dnizazivot.sk/registracia/vytvor. Ak sa však kampane nemôžete zúčastniť osobne, nevadí! Môžeš sa zapojiť individuálnou modlitbou a pôstom na diaľku na: https://www.40dnizazivot.sk/zapojte-sa

Modlitba kampane

Pane, Ty si darca života od počatia. Ešte prv, než sme boli v matkinom lone, Ty si mal s nami svoj konkrétny plán. Vryl si si nás do svojich dlaní a nesieš nás v nich po celý náš život. Hoci sa niekedy cítime sami a celkom opustení, Ty na nás nezabúdaš…

Chceme Ti dnes ďakovať za život. Dostali sme tento veľký dar celkom zadarmo, no mnohokrát nám chýba túžba ho chrániť. Preto sa dnes chceme prihovárať za celú našu spoločnosť, aby sme vedeli vo svojom konaní presadzovať úctu k životu už od počatia.

Pane, odprosujeme Ťa za tisíce ľudských životov, ktoré nemohli uzrieť svetlo sveta. Prosíme o Tvoje svetlo pre tých, ktorí čakajú neplánované dieťa. Daj, aby mali odvahu povedať „áno“ životu a dokázali svoje dieťatko prijať s láskou. Zároveň Ťa prosíme aj za všetky ženy, ktoré podstúpili umelý potrat; naplň ich srdcia nádejou a svojím odpustením.

Panna Mária, Ty, ktorá si počala z Ducha Svätého, buď ochrankyňou a pomocnicou všetkých rodičov. Nech každý svojím postojom povie rozhodné „áno“ životu tak, ako si Ty sama privolila anjelovi: „Hľa, služobnica Pána, nech sa mi stane podľa Tvojho slova.“ Zachovaj nás v spoločenstve s Ježišom, ktorý je Cestou, Pravdou a Životom na veky vekov. Amen.

Miesta, kde prebieha tohoročná jesenná kampaň:

Kampaň môžeš jednoducho podporiť aj šírením tohto plagátu 🙂

Ďakujeme