Príbeh ženy, ktorá pracovala na potratovej klinike a podstúpila 3 umelé potraty, teraz vychádza v knižnej podobe v slovenčine.

Začítajte sa do knihy V osídlach smrti – skutočného príbehu Patricie Sandovalovej, mexickej Američanky, ktorá sa po rozvode rodičov vrhla na cestu sexu a drog. V priebehu roka a pol podstúpila tri umelé potraty. Neskôr dokonca sama pracovala na potratovej klinike Spoločnosti pre plánované rodičovstvo. Ťažko závislá od metamfetamínu, hlboko ponorená v New Age praktikách a so zlozvykom vytrhávať si vlasy napokon skončila na ulici, kde sa jej dotkol Boh a uzdravil ju zo všetkej bolesti, vyslobodil ju z každej závislosti a daroval jej slobodu a nádej.

Patriciin strhujúci životný príbeh je dôkazom skutočnosti, že aj keby boli hriechy človeka ako šarlát, vďaka Božiemu milosrdenstvu neexistuje dôvod prestať veriť v jeho obrátenie. Na konci každej kapitoly navyše nájdete fakty týkajúce sa rozoberanej tematiky, vďaka ktorým lepšie spoznáte pro-life a prorodinné hodnoty. Tento materiál predstavuje cenné informácie pre ohlasovanie evanjelia života.
Knihu V osídlach smrti nájdete na Zachej.sk. : https://www.zachej.sk/produkt/35782/v-osidlach-smrti/